محل تبلیغات شما

گل لاله ایران در صادرات جایگزین نفت شد:

گل لاله ایران
گل لاله ایران


گل لاله سرده‌ای از تیرهٔ سوسنیان است که در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ گونه دارد. محل اصلی رویش لالهٔ خودرو در آسیای مرکزی در نظر گرفته می‌شود. این گل در افغانستان، ترکیه، ایران، قسمتی از غرب سوریه، سواحل دریاچه آرال، دریاچه خزر و دریای سیاه، یونان، ایتالیا، اسپانیا و سواحل دریای مدیترانه در شمال آفریقا بصورت خودرو یافت می‌شود. در بین کشورهای اسلامی گل لاله ایران در فرهنگ دو کشور ایران و ترکیه نفوذ عمیقی دارد. ۱۹ گونه از گونه‌های لاله از ایران گزارش شده‌است. از لحاظ گیاه‌شناسی لاله به دو گروه بزرگ پرورشی و خودرو تقسیم می‌شود. لاله‌های پرورشی دارای گل‌های بزرگ، جام گل بزرگ‌تر و تنوع رنگی بیشتری نسبت به گل‌های خودرو هستند. لاله‌ها بطورکلی در چهار طبقهٔ کلیِ زود گل‌دهنده، میان‌رس، دیر گل‌دهنده و گونه‌ها قرار می‌گیرند. از سال ۱۹۸۱ تقسیم‌بندی گل‌های لاله توسط انجمن سلطنتی پیاز لاله هلند آغاز شد و لاله‌ها بر اساس شکل گیاه و شکل و زمان باز شدن گل به ۱۵ گروه تقسیم شدند. از طریق گل لاله ایران درآوردن پیاز بوته اصلی از خاک و جدا کردن پیازچه‌های نوچه اطراف پیاز مادری و کاشت بذر کاملاً تازهٔ ارقام جدید تکثیر و ازدیاد می‌شوند. در حال حاضر از نظر تولید و صادرات پیاز و گل شاخه‌ای لاله، هلند در جایگاه نخست در بین کشورهای جهان جای دارد. لاله گل ملی کشورهای ایران، افغانستان، ترکیه، هلند، مجارستان و بلژیک به شمار می‌آید.علیرغم اینکه این گل به طور طبیعی در دشت‌ها و کوهستان‌های ایران می‌روید ولی مردم با گفتن گل لاله» در واقع گل شقایق در ذهنشان نقش می‌بندد. لاله از رستنی‌هایی است که در سخن از آن بناچار پای چند رستنی دیگر به میان می‌آید. در برخی منابع لاله، شقایق، لالهٔ واژگون، آلاله، شقایق نعمانی و شنبلید به اشتباه یک گیاه پنداشته شده‌اند. در منابع قدیمی گاهی میان لاله و شقایق نعمانی تفاوت قایل شده‌اند و گاهی هم این گل لاله ایران نوع گیاه نوعی لاله دانسته شده‌است و نه اسم مطلق آن.[۵] زکریا قزوینی در عجایب المخلوقات می‌گوید که شقایق‌النعمان نامی است که پادشاه حیره نعمان بن منذر بدین گل که به فارسی گل لاله (tulipe) نامیده می‌شود، داده‌است.[۶]

طبق تحقیق کازیمیرسکی نزد ایرانیان هر گل که گلبرگ‌های آن به رنگ خون و وسط آن سیاه باشد بنام لاله و یا شقایق خوانده می‌شده‌است ولی غالباً tulipe را شقایق نعمانی نامیده‌اند. سه گل لاله،  نعمانی گیاهان گل لاله ایران کاملاً متفاوتی هستند اما گونه‌هایی از این سه گیاه که دارای گل‌هایی قرمز رنگ همراه با لکه‌ای سیاه در مرکز گل هستند بسیار به یکدیگر شباهت دارند. مترجمان اروپایی شعرای شرقی شقایق نعمانی را anemone (آنه‌مون) ترجمه کرده‌اند و یکی دانستن این گیاه با شقایق و همچنین لاله خطاست، زیرا شقایق (نام علمی: Papaver)، متعلق به تیرهٔ کوکناریان یا شقایقیان (نام علمی: papaverces) است در صورتی که شقایق نعمانی به تیرهٔ آلاله (نام علمی: Ranunculus) تعلق دارد.
لاله، گیاهی دائمی و سوخ دار است گل لاله ایران (از گروه گیاهان دارای پیاز میباشد.). این گل زیبا، از لحاظ گلکاری یکساله است چون پیاز اصلی آن که منظور همان سوخ مادری است، فقط به مدت زمان یک سال زراعی دوام دارد، اما هر ساله با سوخ جدیدی جایگزین می شود و به ظاهر هیچ چیز تغییر نکرده است. لاله در مناطق سردسیری نوعی گل دائمی به حساب می آید، ولی در نواحی گرمسیری سوخ های تیمار شده با سرما کشت می شود و گل لاله ایران پس از گلدهی از بین می رود. هلند تولید کننده اصلی تجاری لاله در دنیا میباشد به طوریکه در سال ۳ میلیارد شاخه از این گل تولید مینماید که اغلب صادر میشوند.

لاله ها از زمان کاشت پیاز اغلب نیاز به پنج تا هشت سال برای رشد کافی گل لاله ایران و گل دادن نیاز دارند. تولید کنندگان تجاری معمولا برداشت گل لاله را در اواخر تابستان و زمانی که به اندازه کافی بزرگ شده باشند آغاز می نمایند، و گل های کوچکتر را دوباره کاشته و برای فروش در سال آینده میگذارند.

شرایط محیطی مورد نیاز نگهداری گل لاله
لاله یک گل دائمی نیست پس نباید انتظار داشته باشید این گل همیشه بماند، دوام گل نهایتا گل لاله ایران یک ماه میباشد اما بعد از، از بین رفتن گل، پیاز آن را از خاک در بیاورید و ساقه آن را قطع کنید. پیاز را در محلی خشک و تاریک بگذارید و سال دیگر نیز میتوانید آن را کاشته . گل دادن آن را مشاهده کنید.

لازم است بدانید اگر پیاز لاله شما، از انواع لاله هلندی است فقط برای دوسال به شما گل میدهد و تکثیر گل لاله ایران نمیشود. چون در هلند پیازها را عقیم میکنند. اما اگر پیاز شما ایرانی است هر سال گل داده و پیازها نیز زیاد میشوند.

شرایط اکولوژیکی مورد نیاز کاشت و نگهداری گل لاله به شرح زیر میباشد:
خاک مورد نیاز لاله :

خاک مناسب برای این گل باید تا حد امکان سبک باشد، بنابراین اضافه کردن ماسه و شن به خاک گلدان توصیه میشود. گل لاله ایران بهترین خاک برای کشت این گل ترکیبی از کوکوپیت، پیت ماس و پرلیت یا اینکه مخلوطی از کود و خاک برگ و ماسه و خاک باغچه است.

آبیاری لاله :

در محیط داخل آبیاری متوسط کافی است. اگر پیاز‌ها را برای سال آینده دوباره استفاده شود لازم است در زمان رویش در بهار با استفاده گل لاله ایران از کود عمومی تغذیه صورت گیرد.

دمای  مناسب لاله :

گل لاله نسبت به سرما مقاوم است. دمای مناسب برای ریشه‌دهی پیاز این گل، ۹ درجه و برای رشد گیاه ۱۸-۱۵ درجه سانتیگراد است. لازم به ذکر است، گل لاله ایران همانند گل نرگس، بالا بودن دمای محیط باعث عدم تشکیل گل می‌شود و بهترین کار این است که در یک مکان خنک نگهداری شوند.

کوددهی لاله :

اگر پیاز‌های گل لاله ایران  را برای سال آینده دوباره استفاده کنید، لازم است در زمان رویش در بهار با استفاده از کودهای عمومی موجود در بازار تغذیه گیاه صورت گیرد.

صادرات گل لاله ایران
صادرات گل لاله ایران

نور مناسب لاله :

لاله به نور زیادی نیاز داردگل لاله ایران  مخصوصا در زمان گلدهی، پس اگر درون منزل نگهداری میکنید پرنورترین مکان را برای این گل زیبا انتخاب کنید مثلا کنار پنجره جنوبی

مراحل کاشت لاله در گدان :
۱- سایز لاله برای کاشت در گلدان ۱۱ به بالا می باشد . ( منظور از سایز همان طول محیط دور پیازه لاله بر مبنای سانتی متر می باشد )
۲- هر پیاز داخل یک گلدان شماره ۱۲ کاشت می شود ( شماره گلدان بر اساس طول قطر دهانه هر گلدان بر مبنای سانتی متر محاسبه می گردد ) بدیهی است در گلدانهای بزرگتر یا فلاور باکسها تعداد بیشتری از پیاز میتوان کاشت . که در اینصورت فاصله طولی هر پیاز از پیاز دیگر باید بیشتر از ۱۰ سانتی متر باشد .
۳- خاک مناسب برای کاشت گلدانی مخلوطی گل لاله ایران از خاک باغچه ۵۰% + ماسه بادی ۲۵% + خاک برگ پوسیده ۲۵% می باشد .
۴- پس از کاشت پیاز که باید در ماههای آبان و آذر انجام شود یکبار آبیاری نموده و گلدان را در محیط باز قرار می دهیم . متناسب با خشکی آب و هوا تا قبل از بارشهای زمستانه هفته ای ۱ بار آبیاری شود . قبل از شروع فصل زمستان روی گلدانها را با ماسه تا گل لاله ایران ۱۰ سانتی متر پوشش می دهیم . و گلدان توسط نزولات آسمانی آبیاری شده و می گذاریم تا اواسط اسفند ماه در محیط بیرون و در زیر ماسه باقی بماند .
۵- در اوایل اسفند ماه گلدان را از زیر ماسه بیرون می آوریم و شروع به آبیاری می کنیم ( هفته ای ۲ مرتبه) اگر این نیاز آبی توسط نزولات جوی تأمین شد که هیچ و گرنه بصورت دستی آبیاری می نمائیم .
۶- در اواسط اسفند گلدان را به محیط منزل می آوریم و به آبیاری هفته ای گل لاله ایران ۲ مرتبه ادامه می دهیم تا گلدان ما در عید به گل بنشیند پس از آن توصیه می گردد گلدان را در محیط خنک و بدور از نور آفتاب نگهداری شود تا طول عمر گل لاله افزایش یابد ( طول عمر گل لاله با توجه به شرایط محیطی و نوع واریته از ۱۰ تا ۳۰ روز می باشد و عمل گلدهی با توجه به نوع واریته از اسفند تا اردیبهشت صورت می گیرد) .
۷- پس از گلدهی به آبیاری هر هفته ۱ مرتبه ادامه می دهیم تا ساقه و برگ گل کاملا زرد و خشک گردد . ( این امر در اواخر تیر ماه معمولا صورت می گیرد )
۸- پس از آنکه از گل لاله چیزی باقی نماند و کاملا زرد و خشک شد آن را از گلدان در گل لاله ایران آورده و در صورتی که پیاز مادر تولید مثل کرده بود ، بچه آنرا از پیاز مادر جدا می کنیم و آن را با آب سرد شستشو می دهیم .
۹- پیاز شسته شده را در محیطی باز و بدور از نور مستقیم خورشید کاملا خشک می کنیم ( این امر به ۲ تا ۳ روز وقت نیاز دارد )
۱۰-پیازهای خشک شده را داخل یک جعبه چوبی قرار می دهیم بطوری که وزن هر جعبه بیشتر از ۱ کیلو نشود .
۱۱- جعبه ها را در محیطی تاریک ، خشک و خنک و بدون رطوبت تا زمان کاشت نگهداری می کنیم . ( مراجعه شود به بند ۴ کاشت گلدانی )
۱۲- در کاشت گلدانی احتمال اینکه پیاز مادر ضعیف شود وجود دارد که این امر با کوچکتر شدن سایز گل لاله ایران پیاز نمایانگر است . بنابراین آن پیاز از شرایط کاشت در گلدان خارج می شود و برای گلدهی حتما باید در بستر زمین کشت شود .
مراقبت های ویژه
پیاز لاله طبیعتاً پیازچه تولید می کند و هر ساله تجدید می شود، شروع برداشت پیازها از  اواسط خرداد ماه است و تا گل لاله ایران اواسط تیرماه ادامه دارد. پیازها را کمی پس  از برداشت، درجه بندی می کنند و پیازهایی که باید کاشته شوند برحسب درشتی پیاز و قابلیت تولید تعداد پیازچه به دو گروه طبقه بندی می شوند.

پیازچه های معمولی را در دمای ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتی گراد به مدت ۳ تا ۴ هفته و پس از آن در درجه حرارت ۲۰ درجه تا آبان ماه و از آن به بعد در حرارت ۱۷ درجه در انبار نگهداری می کنند.

پیازهایی که سخت تر پیازچه تولید  می کنند در دمای ۱۰ تا ۲۳ درجه سانتی گراد تا شهریور ماه نگهداری می شوند و پس از آن گل لاله ایران در دمای ۲۰ درجه تا آبان ماه و پس از آن در دمای ۱۷ درجه سانتی گراد در انبار نگهداری می شوند.

پیازهای لاله را از اواسط مهر تا آبان ماه می کارند. هنگامی که پیازهای لاله را می کارند باید دقت کرد که طوقه ساقه (قسمت برجسته سر پیاز)گل لاله ایران  بیرون از خاک قرار گیرد. پیازهای کوچک را معمولا ۱ تا ۲ سانتی متر پایین تر از سطح خاک می  کارن.


 
جلوگیری از طلاق عاطفی زوج ها با گل لاله ایران

گل لاله گیاهی چندساله است. متشکل از حدود ۱۵۰ گونه پیاز دار با گل های زرق و برق دار، متعلق به خانواده سوسنیان. انواع گونه‌های لاله در جنوب اروپا ، شمال آفریقا و غرب آسیا (آناتولی و ایران) و شرق آسیا در چین بومی هستند. مرکز و نژاد اصلی تنوع وراثتی امروزه گونه‌های مختلف گل لاله ایران لاله به آسیای مرکزی برمیگردد (کوهای هندوکش و استپ‌های قزاقستان). از لاله به عنوان گیاهان گلدانی و یا به عنوان گل بریده تازه استفاده می شود.

هلند تولید کننده اصلی گل لاله دنیا میباشد به طوریکه در سال ۳ میلیارد شاخه از این گل تولید مینماید که اغلب صادر می شوند.

امروز ، جشنواره های متعدد لاله در سراسر جهان برگزار میشود و توریست های فراوانی را به خود جذب مینمایند. گل لاله ایران از جمله هر بهار در انگلستان، هلند ، ایالت میشیگان و جشنواره Skagit در واشنگتن همچنین جشنواره Orange City and Pella وجود دارد ، و در کانادا جشنواره لاله در اتاوا برگزار میشود. در استرالیا نیز چند جشنواره در ماه های سپتامبر و اکتبر برگزار می شود.

زمان کاشت

زمان کاشت پیاز لاله نیمه ی اول فصل زمستان می باشد و حدودا دو ماه بعد از کاشت به گلدهی گل لاله ایران می رسد.

لاله ها از زمان کاشت پیاز اغلب نیاز به پنج تا هشت سال برای رشد کافی و گل دادن دارند. تولید کنندگان تجاری معمولا برداشت گل لاله را در اواخر تابستان و زمانی که به اندازه کافی بزرگ شده باشند آغاز مینمایند، و گل های کوچکتر را دوباره کاشته و برای فروش در سال آینده میگذارند.

خاک مناسب

خاک مناسب برای کاشت مخلوطی از ماسه و خاک معمولی است که به خوبی گل لاله ایران زهکشی شده.

آبیاری

گل لاله به رطوبت کمی نیاز دارد و هفته ای دو بار باید آبیاری شود.

نور

این گیاه به نور فراوان خورشید نیازمند است.برای کاشت در خانه پس از کاشت گلدان را به مکانی پر نور پشت پنجره منتقل کنید.

دمای مناسب

دمای مناسب برای رشد ۱۷ درجه سانتی گراد است.

نکات لازم

بسته به نوع رقم پیاز، پیازهای کوچکتر از یک اندازه معین، تنها یک برگ تولید خواهند کرد گل لاله ایران  و تا سال بعد گل نخواهند داد. بسته به رقم، برای برداشت گل از پیازهایی استفاده کنید که دور کمرشان بیشتر از ۱۰ تا ۱۲ سانتی‌متر باشد.

پوسیدگی آبی (در اثر پنسیلیوم) به صورت عام جدی نیست. ولی اگرکه قرار باشد که در انبار گل لاله ایران خشک نگهداری شوند یا به سرعت کاشته و آبیاری شوند، پیازها باید با پودر قارچ کشی آغشته شوند.

برای کاهش تاثیرات بیماریهای خاکزی بسترها را استرلیزه کنید. مانند تاثیرات ناشی از قارچهای ریزوکتونیا و گل لاله ایران  فیتیوم. قارچ خاکستری (بوتریتیس) گلبرگها و ساقه‌ها را تحت تاثیر قرار میدهد. تناوب زراعی و استفاده از قارچ‌کشها برای مبارزه با مشکل کمک کننده هستند. از غرق آب شدن پیازها بپرهیزید. پوسیدگی انتهایی (در اثر قارچ فوزاریوم اوکسیپوروم) موجب شاخ و برگهای قرمز، ریشه کم و پیازهای پوسیده میشود. این مشکل باید توسط پرورش دهنده کنترل شوند و هرگز چنین پیازهایی وارد مزرعه نشوند. پیازهای تازه خریداری شده را حتما از نظر پوسیدگی سفید و بوی ناجور چک کنید. پیازهای آلوده قسمت تحتانی نرم شده زیر پوششهای بیرونی دارند و ممکن است بسیار سبک گل لاله ایران شده‌باشند. اگر ۱۰٪ از پیازها آلوده شده باشند همه بسته پیازها را نابود کنید.
لاله را به دو صورت گلدان و در بستری در محیط باز میتوان کشت کرد ، ابتدا نحوه انتخاب پیاز و چگونگی کاشت در گلدان را مورد بررسی قرار می دهیم .

جایگزین نفت برای صادرات
جایگزین نفت برای صادرات 

در انتخاب پیاز لاله در ابتدا باید به ظاهر پیاز توجه کرد . ظاهر پیاز باید کاملا سالم و فاقد هرگونه له شدگی باشد . بهتر استگل لاله ایران  پیاز لاله شامل فلس آخری که به رنگ قهوه ای است باشد در صورت نبود فلس قهوه ای رنگ  (پوشینه ) هم مشکلی وجود ندارد .

از لحاظ ساختاری پیاز لاله به گونه ای خلق شده که شامل مجموعه ای از فلس ها می باشد که این لایه ها از یکدیگر در مقابل خسارات محافظت می کنند . گل لاله ایران همچنین فلس ها دارای مواد غذایی هستند که به مصرف گیاه می رسد .  در صورتی که بیماری های قارچی یا خوردگی فلس ها به نطفه اصلی گیاه که توسط فلس ها احاطه شده اند نرگل لاله ایران سیده باشد آن پیاز را می توان کشت کرد ولی بهتر است جهت نرسیدن این بیماریها به نطفه اصلی گیاه پیاز ها را در محلول قارچ کش ضد عفونی کرد .

یکی دیگر از اندام مهم و تاثیر گذار در انتخاب پیاز ، طبق پیاز می باشد که به قسمت انتهایی گیاه گفته می شود که ریشه از آن بیرون می آید . به طور کل این طبق باید کاملا سالم و باید فاقد هرگونه ریشه جدید قبل از کشت باشد .

حال به اندازه پیاز اشاره می کنیم .

برای کاشت پیاز لاله در داخل گلدان اندازه محیط پیاز باید بالای ۱۱ سانتیمتر باشد . روش اندازه گیری بسیار ساده است . توسط یک نخ که به دور پیاز می پیچیم و با اندازه گل لاله ایران گیری نخ میتوان پیاز را اندازه گیری کرد .

با انتخاب پیاز بالای سایز ۱۱ سانتی متر کار را آغاز می کنیم .

حداقل اندازه گلدان مورد نیاز برای یک پیاز  لاله گلدان سایز ۱۰ می باشد ( سایز گلدان بر اساس طول قطر دهانه گلدان محاسبه می شود و قطر دهانه گلدان سایز ۱۰ به اندازه ۱۰ سانتی متر می باشد . ) هرچقدر سایز گلدان بزرگتر انتخاب شود تعداد بیشتری پیاز لاله می توان در آن کشت کرد . پس از انتخاب گلدان ابتدا خاک مورد نیاز لاله را انتخاب میکنیم به طور کلی پیاز لاله در اکثر گل لاله ایران خاک ها و با بافت های مختلف قابل کشت و گلدهی می باشد اما بهترین خاک برای کاشت لاله شامل خاکی با PH خنثی و دارای بافت سبک شامل خاک باغچه ۶۰٪ +ماسه بادی ۲۵٪+ برگ پوسیده  ۱۵٪ می باشد . حال با تهیه خاک مناسب کشت را شروع می کنیم . لازم به ذکر است عمل کاشت پیاز لاله را از آبان ماه تا اواسط دی ماه می توان انجام داد .

۳۰٪ گلدان گل لاله ایران را با خاک پر کرده سپس پیاز لاله را به شکلی که طبق به سمت پائین و نوک پیاز به سمت بالا باشد در داخل گلدان قرار می دهیم و روی آن را با خاک می پوشانیم به طوری که خاک تا لبه گلدان را بپوشاند . در اینجا باید به این نکته اشاره کرد که پیاز لاله جهت عمل گلدهی به یک دوره سرمایی حداقل ۸ هفته ای در دمای   ۲ تا ۴ درجه سانتی گراد نیاز دارد .

پس از کاشت گیاه در گلدان گل لاله ایران جهت انجام دورره سرمایی می توان گلدان کشت شده را در محیط طبیعی بیرون قرار داد به این صورت که جهت کم نشدن دما به صفر درجه و زیر آن بر روی گلدان حدود ۵ تا ۷ سانت ماسه میریزیم . این عمل سبب می شود که در صورت سرد شدن دمای هوا تا زیر صفر پیاز داخل گلدان از یخ زدگی در امان باشد . حال شروع به آبیاری می کنیم . یکبار آبیاری برای پیاز کشت شده در گلدان گل لاله ایران کافی است و پس از آن نزولات جوی به صورت طبیعی گلدان را آبیاری می کنند . هر چند در طی دوره سرمایی نیازی به آبیاری وجود ندارد .

پس از اتمام دوره سرمایی  و با آغاز اسفند ماه جوانه گیاه شروع به حرکت می کند و در این زمان ماسه روی گلدان را بر داشته و گیاه را به دمای گرم که باید به صورت تدریجی از ۷ تا ۲۰ درجه تغییر یابد  انتقال داد . به طور کلی این شرایط دمایی در محیط گل لاله ایران طبیعی ایجاد می گردد اما برای کنترل بهتر زمان گلدهی مخصوصا برای ایام نوروز این شرایط در محیط خانه بهتر است به طوری که ابتدا باید گلدان را در نزدیک پنجره ها و سپس به قسمتهای گرمتر خانه منتقل کرد .

از زمان آغاز جوانه زدن باید  هفته ای دوبار گیاه را آبیاری کرد . برای کنترل زمان گلدهی می توان دما را کم و زیاد و یا در یک دمای ثابت به مدت بیشتری نگهداشت .

پس از گلدهی بهتر است گلدان را در محیطی با دمای ۱۵ تا ۱۸ درجه سانتی گراد گل لاله ایران نگهداری کنید زیرا در این دما بیشترین طول عمر گیاه را که بسته به واریته تا یک ماه هم  میتواند باشد را خواهید داشت .

پس از اتمام گلدهی و زمانی که برگها به رنگ زرد تغییر رنگ دادند دیگر دست از آبیاری گیاه بردارید گل لاله ایران و یک ماه بعد پیاز را از گلدان خارج و مشاهده خواهید کرد که پیاز مادر از بین رفته و بجای آن چند پیازچه کوچک ایجاد شده است . پیازچه های کوچک برای گلدهی باید بالای ۱۱ سانت باشند در غیر اینصورت در گلدان و برای سال بعد گلی نخواهید داشت . در این صورت برای عمل گلدهی مجدد باید یکسال صبور باشید و پیازچه های کوچک را در گلدان یا باغچه کشت نمائید . تا پس از یکسال گل لاله ایران استراحت به سایز مورد نظر جهت گلدهی برسند .

لازم به ذکر است پس از خالی کردن خاک گلدان ابتدا پیازچه های کوچک را شسته سپس در محیطی باز و فاقد رطوبت و به دور از گل لاله ایران نور مستقیم خورشید و با دمای طبیعی خشک کرده سپس تا آبان ماه که زمان کشت مجدد است در محیطی فاقد رطوبت و نور نگهداری کنید .

بهترین وسیله جهت نگهداری پیازها جعبه های پلاستیکی که برای حمل میوه از آن گل لاله ایران استفاده می شود است که دارای شیارهایی جهت گردش هوا می باشند .

در انتها شما را به دیدن تصاویر ذیل دعوت می کنیم .

گل لاله زینتی و انواع آن در ایران

گیاه شناسی گل لاله ایران و نحوه رشد و نمو آن

نحوه نگهداری از گل لاله ایران

لاله ,گل ,پیاز ,گلدان ,خاک ,کاشت ,گل لاله ,لاله ایران ,پس از ,را در ,پیاز لاله ,تجاری معمولا برداشت ,آینده دوباره استفاده ,کنندگان تجاری معمولا ,تولید کنندگان تجاری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاریخ و اساطیر